Dieta South Beach – Alternativa La Atkins

Dieta South Beach este una dintre cele mai populare diete acolo chiar acum. În anii nouăzeci, Dr. Atkins dieta saraca in carbohidrati, de asemenea, cunoscut sub numele de low carb, a făcut o mare revenire, atunci când cercetarea a arătat că peste douăzeci de ani, a fost tin dieta low-carb care și-au păstrat greutatea off, de cele mai.

Oamenii care au urmat Dr. Atkins mod de a manca din anii șaptezeci, când cartea sa a fost publicată pentru prima dată au fost comparate cu alte pierdere în greutate grupuri, cum ar fi weight Watchers și supraponderalilor. Chiar dacă oamenii au început să timid departe de grăsimi în anii optzeci, unii oameni au continuat să mănânce grăsimi și mai puțin carbohidrati. Studiul a fost în căutarea la care grupul a reușit să-și păstreze greutatea pe termen lung. Oamenii care au urmat Dr. Atkins, low carb, plan de alimentatie ieșit mult în față. Acesta a fost după rezultatele din acest studiu că low carb dieta facut o mare revenire. Cartea a fost re-lansat, cu informații actualizate și a devenit un bestseller.

La scurt timp după acest mare revenire, Dieta South Beach cartea a fost publicată. Mulți oameni care au fost la Dr. Atkins, low carb abordare, dar au fost probleme cu el, a decis să încerce Dieta South Beach. Mulți au găsit-o asemănătoare cu Dr. Atkins’ abordare, dar mai ușor. Dieta South Beach nu taie consumul de carbohidrati fel de drastic ca Dr. Atkins. Ca o chestiune de fapt, de la începutul celei de a treia săptămână, oamenii de pe o Dieta South Beach pot mânca cele mai multe fructe. Fructul este bogat în carbohidrați, dar ele sunt considerate carbohidrati buni.

Dieta South Beach nu este o dieta saraca in carbohidrati per se

Dieta South Beach

De fapt încurajează consumul de ceea ce consideră a fi bun de carbohidrati. Cartea explică de ce sunt carbohidrații. Dieta este împărțit în trei faze. Faza este o perioadă de două săptămâni în care dieter aportul de carbohidrati este aproape de zero. În faza a doua de carbohidrati buni sunt re-introduse încet. Acestea sunt cele mai multe fructe și cereale integrale. A treia fază este o viață lungă faza de întreținere, care este cum ar trebui să mănânce întotdeauna. În acest sens, este o dieta in sensul corect al cuvântului. Este vorba de privarea și sentimentul defavorizate, care ar putea duce la efectul yo-yo. În Dieta South Beach, cum este cazul cu alte mai mici carb diete, anumite alimente nu sunt recomandate vreodată cum ar fi zaharul rafinat, painea alba, orez alb rafinat, și paste făinoase făcute cu făină rafinată.

Dieta South Beach a fost scris de Dr. Agatston. Dar acum, În Dieta South Beach nu este doar o carte. Este marcă înregistrată și au un impresionant site-ul. Este ușor să se alăture și gratuit. Membrii de pe site-ul avea acces la articole interesante, sfaturi și indicii, marturii, etc. Adepții Dietei South Beach pot obține mai multe informații utile și inspirație pe acest site. De exemplu, se poate citi ce a apărut în presă cu privire la Dieta South Beach. Există, de asemenea, interesante articole medicale. Poate cel mai util parte din acest site este sprijinul și motivarea secțiune.

Unul dintre lucrurile pe care Dieta South Beach pretinde să facă este de a reglementa insulină. Se pare că unii diabetici sunt capabil de a inversa diabet lor pe acest plan de alimentatie. De asemenea, acesta se pare că poate reduce nivelul colesterolului. Unele studii sunt încă în curs de desfășurare. Dr. Agatston în mod clar pe site-ul său că unele dintre concluziile cercetării sunt încă în curs. Între timp, excesul de greutate oamenii care sunt în urma acest plan de alimentatie sunt pierde în greutate într-un număr record.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *