Sfaturi de sănătate pe baze Științifice Interpretare Vis – Alternativă și Medicină Preventivă

Mintea inconstienta care produce visele tale are o origine divină, ceea ce demonstrează că toate referirile la visele găsit în Biblie furnizate de un adevăr evident. Dacă vă acorde atenție la visele tale și să le traducă în funcție de metoda științifică de interpretare de vis, va preveni sau de a vindeca toate bolile și de boli psihice. Această metodă se bazează pe descoperirile de la psihiatru Carl Jung, și pe descoperirile mele, după continuarea cercetărilor sale.

Astăzi, știința este în măsură să dea explicații la învățăturile religioase pentru că acum înțelegem că totul în existența noastră este legat la unul la altul. Nimic nu funcționează în mod independent de întregul căruia îi aparține. Astfel, medicina holistică, care să ia în considerare persoana mintea, corpul și spiritul, este astăzi capabil să dea explicații științifice la diverse fenomene inexplicabile.

Existența lui dumnezeu a fost deja dovedit stiintific prin interpretare de vis. Diverse descoperiri științifice în diferite domenii, cum ar fi biologie, astronomie, fizica, confirmă acest adevăr. Ei explică faptul că, fără un creator, tinerii noștri planeta n-ar fi la fel de bine organizat ca este.

De sănătate de bază sfaturi pentru prevenirea si tratarea tuturor bolilor și boli psihice:

de sănătate mintală

* Tot ceea ce faci pentru alții vine înapoi la tine, într-o formă sau alta. Dacă veți face ce este rău, va fi pedepsit.

Același lucru se întâmplă atunci când nu fac ceea ce ar trebui să fi făcut. Dacă negi ajuta pe cei-ai putea ajuta, ai de gând să suferi de o gravă boală.

Eu va referi informațiile prezentate în vis mesaje pentru religia mea, pentru referință. Dacă religia ta este diferit, cu siguranță veți găsi aceeași învățăturile când te vei uita-te pentru aceste informații. Toate religiile au fost create de același Dumnezeu.

“Serverul cine știe ce Domnul cere dar neagă îndeplinirea misiunii sale vor plăti de două ori pentru păcatele sale” – Acestea sunt cuvintele lui Isus.

Ei spun că Dumnezeu arată compasiune atunci când pedepsi ignorant păcătoși care comit infracțiuni pentru că ei nu pot înțelege voia Lui. Cu toate acestea, El arată nici o milă cu cei care pot să înțeleagă învățăturile Lui, dar refuza să faci ceea ce El cere de la ei.

Astfel, dacă știi ce așteaptă Dumnezeu de la tine, ai obligația morală de a salva pe cei care depind de tine. Va fi ajutat în această sarcină printr-vis de traducere.

* Respect moral directori cu loialitate. Acest adevăr este, de asemenea, observate de medicina psihosomatica. Moral greșeli aduce boli și boli mintale. Acestea sunt cele mai rele otravă pentru sănătatea noastră. Visele tale vă va arăta cum de a păstra moralitatea ta în toate cazurile.

Cei care nu sunt imediat pedepsit pentru a fi imoral, va fi pedepsit mai târziu. Toată lumea este pedepsit, atunci când acestea sunt în măsură să înțeleagă în cele din urmă păcatele lor.

* Niciodată nu trebuie să te compari cu ceilalți. Aveți dvs. personal de călătorie. ‘Cei care au primit o mulțime, va trebui să dea o mulțime’. Poate că Dumnezeu se așteaptă mai mult de la tine pentru că sunt mai inteligenți și mai sensibili decât alții.

* Dacă sunteți în mod constant bolnav, sau ai probleme grave de sanatate, acest lucru înseamnă că urmează un drum greșit în viața ta. Scrie-ți toate visele într-un jurnal de vis și să le traducă în funcție de metoda științifică. Înțelept subconștientul vă va arăta cum să-ți corectezi greșelile și a obține o sănătate bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *